• grup de gospodării


  De la prepararea nutreţurilor pentru animale până la pregătirea şi comercializarea cărnii proaspete, a preparatelor din carne, semipreparatelor și ouălor, totul capătă formă şi gust direct în ograda noastră.
 • fermier


  Fermierii noștri îngrijesc, în toate fazele de creștere, cu mare atenție, fiecare generație de păsări, astfel încât gustul și prospețimea cărnii care ajunge pe masa oamenilor să fie pe măsura așteptărilor, adică desăvârșite.
 • meșter


  Meșterii de la Salbac desăvârșesc prin măiestria lor cele mai căutate soiuri de salamuri crud-uscate, între care liderul incontstabil – Salamul de Sibiu Agricola, dar și specialități delicioase fiert-afumate, din carne proaspătă de pui si de porc adusă direct din fermele noastre.
 • bucatar


  dacă ai o viață activă, gătim noi pentru tine. Produsele ready-meal și semipreparatele de la Europrod sunt avantajoase și la mare căutare pentru timpul scurt și modul comod de preparare. Unde mai pui că sunt și delicioase!
 • gospodar


  La Lumina avem în gospodărie și o casă bună pentru găini ouătoare crescute la sol de unde obținem ouă proaspete de primă clasă. Iar la solicitarea patiserilor și cofetarilor livrăm cel mai gustos praf de ouă.
 • gazdă primitoare


  Fie că eşti client şi vrei să lucrezi cu noi, fie că eşti cumpărător şi vrei să te înfrupţi din preparatele noastre, Agricola e mereu bucuroasă de oaspeţi!

Producerea unui nou sortiment de ou cu impact in mentinerea sanatatii consumatorilor

Proiectului urmareste obtinerea la Avicola Lumina SA (IMM) de oua imbogatite natural, pe cale nutritionala, in carotenoizi (in principal luteina si zeaxantina) care pot sa ajute la prevenirea aparitiei DM, respectiv un nou sortiment de ou cu rol de aliment functional. Pentru acest tip de aliment functional exista piata de desfacere, asa cum s-a dovedit in Analiza pietei din Planul de afaceri. In Romania ...

O inimă de prospețime pentru oamenii care iubesc mâncarea !

Schimbarea imaginii Agricola era necesara. Imaginea brandului nu mai reusea sa oglindeasca trecerea timpului, inovaţiile tehnologice, modernizarea Agricola si chiar modernitatea pietei. Indrazneata abordare a noului brand Agricola prin utilizarea a doua identitati, una corporatisa si una de produs, are în vedere comunicarea cu publicuri complet diferite. Brand-ul de produs va fi comunicat ...