• SALBAC


    Salbac prepară cele mai rafinate salamuri si specialități crud-uscate şi fiert-afumate din România, cu mult răsfăţ pentru cunoscători.
  • AGRICOLA


    Agricola produce zilnic cea mai proaspătă carne de pui din ţară, cu dragoste pentru mesele gustoase ale românilor.
  • EUROPROD


    Europrod garantează cele mai gustoase produse semipreparate de pe piaţă, pentru românii cu stil de viaţă modern.
  • AVICOLA LUMINA


    Avicola Lumina asigură necesarul de ouă proaspete pentru sănătatea a milioane de români.

salbac

Salbac este cea mai importantă gospodărie unde se obțin salamuri crud-uscate din România și specialități fiert-afumate făcute din cele mai proaspete cărnuri. Cu cele mai noi instalaţii şi echipamente de preparare, pe de-a-ntregul automatizate și conform celor mai stricte reguli de siguranţă, putem afirma cu mândrie că bunătăţuri mai gustoase, mai sigure şi mai de soi nu veţi găsi niciunde. Şi se cunoaşte! Specialităţile pregătite de gospodarii de la Salbac se bucură, pe lângă prețuirea cumpărătorilor, şi de înalte cote de piaţă. Salamul de Sibiu făcut de Agricola la Salbac, neîntrecut ca rafinament, savoare şi autenticitate, este un lider de piaţă inconmtestabil.
 

lanţul de producţie

La Salbac, pregătim specialităţăile noastre în două fabrici modernizate şi amenajate la standarde europene, cu instalaţii automatizate în întregime. Zi de zi, 35 de tone de bunătăţuri crud-uscate şi fiert-afumate sunt preparate sârguincios, din carne provenind de la animale crescute numai de noi, iar anual 1.400 de tone de specialităţi băcăuane ies pe poarta noastră pentru a fi puse la loc de cinste pe mesele românilor. Salamurile crud-uscate Agricola sunt rezultatul cultivării responsabile a tradiţiei gospodarilor acestor locuri, abatorizarea şi procesarea cărnii pe aceste meleaguri fiind îndeletniciri fireşti de peste 115 ani. Tehnologia trebuincioasă produselor crud-uscate cu mucegai şi timp de maturare îndelungat o avem la Salbac încă din 1976. E drept că de-a lungul anilor am schimbat lemnul de stejar cu inoxul, însă rețeta, meșteșugul și gustul Salamului de Sibiu Agricola autentic sunt neatinse – parte a tezaurului nostru de preț cu care ne mândrim în ţară şi dincolo de hotare.