Pachețelul de școală - idei pentru un pranz gustos și sănătos pentru cel mic

Opinia specialiștilor

Imagine reteta: Pachețelul de școală - idei pentru un pranz gustos și sănătos pentru cel mic

Pachetul pentru școală, o provocare pentru toți părinții: care sunt cele mai delicioase și accesibile idei pentru pachețelul celor mici

Odată cu începerea școlii, multe mame și tați se confruntă cu aceeași dilemă: ce să punem în pachețelul de școală al copilului, astfel încât să fie atât pe placul celui mic, cât si un prânz nutritiv? Cu toții ne dorim ca micuții noștri să aibă parte de un meniu sănătos, care să le ofere energia necesară pentru o zi întreagă la școală.

Aici vin cu câteva idei pentru pachețelul de scoală care să îmbine gustul cu nutriția!

 

  1. Sandvis cu burger de pui

Deși poate părea neobișnuit la prima vedere, burgerii semipreparati pot fi o opțiune sănătoasă și delicioasa pentru pachețelul de scoală. Important este să alegem burgeri de calitate, cu ingrediente naturale și fără aditivi.

Ingrediente:

Preparare:

Gătiți burgerul de pui BRAVITO! conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi asamblați sandvișul cu ingredientele de mai sus. Acesta va fi nu doar pe placul celui mic, dar va oferi și un prânz nutritiv pentru pauza de masă.

 

  1. Ruladă de pui cu legume

Rulada de pui este o altă opțiune perfectă pentru pachețelul de școală, fiind atât sănătoasă, cât și delicioasă.

Ingrediente:

Preparare:

Rulați și condimentați feliile de Ruladă Puișor BRAVITO după gust, apoi coaceți-le în cuptor până devin aurii. Separat, fierbeți sau sotați legumele. Combinați totul și aveți un prânz nutritiv, gata de pus la pachet pentru copilul dumneavostră.

Concluzie:

Înțelegem cât de important este ca prânzul copilului sa fie atât delicios, cât și sănătos. Sperăm că aceste idei pentru pachețelul de școală vă vor inspira și vă vor ajuta să creați un meniu sănătos, care să fie pe placul celui mic. Și nu uitați, pauza de masă este momentul perfect pentru ca micuțul dumneavoastră să se bucure de un prânz nutritiv, preparat cu dragoste!

 

Scris de: Agricola

October, 2023

Fii la curent cu noutățile Agricola

x