Calitate la cele mai înalte standardeAGRICOLA respectă cele mai ridicate standarde de calitate şi siguranţă alimentară, iar acest lucru se reflectă în toate etapele lanţului de producţie şi vânzare.


Toate tehnologiile şi spaţiile în care ne desfăşurăm activitatea sunt acordate cu stricteţe la condiţiile igienico-sanitare impuse de Uniunea Europeană.Excelenţa gospodăriilor noastre a fost recompensată din partea TÜV Hessen (Germania) cu sprijinul partenerului său internațional SYSCERT, cu certificările SR EN ISO 22000:2018, SR EN ISO 9001:2015 si BS ISO 45001:2018 pentru managementul înalt al calităţii, sigurantei alimentului și sănătății și securității în muncă, iar DQS (Germania)  ne-a răsplătit sârguinţa cu care am implementat standardele pentru siguranţa alimentului BRC – GFS:2018 si IFS Food:2017 precum si GC Mark (pentru puiul crescut lent) prin reînnoirea, fără zăbavă, a certificării.


AGRICOLA este unicul producător din România care a validat prin sistemul internaţional de certificare GC-MARK procesul de creştere lentă a Puilor Fericiţi. Acesta presupune că puii trebuie să fie crescuţi minim 56 de zile, că sunt hrăniţi cu cereale şi că trăiesc în ferme mici, cu densitate redusă, specifică unui astfel de produs. Certificarea GC-Mark atestă că produsul este validat conform celor mai înalte norme şi criterii de calitate pe tot lanţul de producţie.


Activitatea de depozitare, lotizare, transport si distributie efectuata de Operatorul Logistic Agricola este certificată conform standardului IFS Logistica:2017.


Certificările BRC – Standard Global pentru Siguranta Alimentului, cu aplicare pentru retailerii din Regatul Unit al Marii Britanii si IFS Food – Standard Internaţional pentru Siguranţa Alimentului, de evaluare a furnizorilor de produse pentru comercianţii de marcă proprie cu aplicare pentru retailerii din Europa de Vest, reprezinta o garantie pentru legalitatea, siguranta si calitatea produselor Agricola si asigura credibilitatea acestora in piata.

Certificări

Respectăm cele mai ridicate standarde de calitate și siguranță alimentară, pentru mâncăruri sănătoase în familie.

Suntem aici pentru a-ți reda din prospețimea produselor din ferma, chiar la tine acasă.

TUV ISO 9001:2015 SALBAC

Vezi certificarea

TUV ISO 22000:2018 SALBAC

Vezi certificarea

CERTIFICAT GC-MARK

Vezi certificarea

RINA CERTIFICATE OF CONFORMITY

Vezi certificarea

RINA NEVER ANTIBIOTICS EVER

Vezi certificarea

TUV ISO 45001:2018

Vezi certificarea

IFS Food EUROPROD

Vezi certificarea

Certificare IGP SALBAC

Vezi certificarea

BRC GLOBAL STANDARD SALBAC

Vezi certificarea

ISO 45001:2015 EUROPROD

Vezi certificarea

Misiune, Viziune, Valori

Cultura noastră organizațională izvorăște din valorile în care credem, pe care le prețuim, în spiritul cărora trăim și acționăm zi de zi în relația cu angajații noștri, partenerii și consumatorii produselor noastre.

REPUTAȚIA
SPIRITUL DE FAMILIE
CURAJUL DE A INOVA
PASIUNEA PENTRU LUCRUL BINE FĂCUT
Afla mai multe

DESPRE NOI

VEZI MAI MULTE

GRUP

VEZI MAI MULTE

PRESA

VEZI MAI MULTE

Responsabilitate Sociala

La AGRICOLA punem mereu accentul pe siguranță și sănătate. Descoperă proiectele noastre pentru o lume mai bună!

Vezi detalii

Contact

Ai întrebări? Ne poți contacta prin formularul din secțiunea de mai jos.

Vezi detalii

De Unde Cumpar?

Interesat de produsele AGRICOLA? Află în ce magazine ne găsești.

Vezi locatiile
x