Creșterea calității vieții este miezul oricărui demers al nostru


Domeniul cu care suntem familiari constituie o cale optimă prin care ne putem aduce și altfel contribuția în ce privește creșterea calității vieții, pentru că viitorul cât și prosperitatea, au drept componentă esențială hrana și modul în care alegem să ne alimentăm.


Fie că e vorba de părinți, educatori sau bunici, alimentația echilibrată a copiilor și tinerilor înseamnă creșterea unei generații sănătoase, prevenție, atitudine sănătoasă față de hrană și educarea pentru alegeri responsabile. De asemenea, abordarea unui stil de viață sănătos și a obiceiurilor care duc la un organism echilibrat este astăzi una pluridisciplinară, așa că aducem specialiști din mai multe domenii să lucreeze împreună pentru identificarea unor soluții integrate, pentru familii care iși doresc un ghid specializat în acest sens.


Suntem un partener pentru comunitate și acționăm sustenabil, deci și ne propunem un parteneriat pe termen lung: oamenii și educația în sensul creșterii bunăstării lor sunt în miezul fiecărui demers al nostru, clădit prin dragoste de muncă, inovație și asumarea răspunderii în tot ceea ce facem. “
Pentru Oameni și planetă


O prioritate pentru noi e să le oferim angajaților noștri un mediu sănătos de muncă, să garantăm siguranța alimentară și, nu în ultimul rând, să ținem cont de natură prin conservarea apei, a energiei și a bunăstării animalelor.

Alături de cei peste 2.800 de angajați, exploatăm constant noi modalități de a deveni mai buni prin dezvoltarea proceselor, tehnologiilor și procedurilor de care dispunem.


Ghidurile noastre de alimentație

Împreună mâncăm mai sănătos

Ghidul de alimentație sănătoasă pentru copii cu afecțiuni oncologice

Descoperă

Ghidul de alimentație sănătoasă pentru copii

Descoperă

Ghidul de alimentație echilibrată și dezvoltare armonioasă

Descoperă

Proiectele noastre CSR

Împreună, construim o lume mai bună

Asociația “Agricola Neam de Gospodari”

Mesele în familie sunt cele care ne aduc mai aproape unii de alții. De aceea, ne dorim să te ajutăm să-ți îmbunătățești calitatea vieții prin dezvoltarea de proiecte de educație și alimentație sănătoasă.

Rolul asociației este de a se implica activ atât în viața și activitățile comunităților locale, cât și naționale. Asta înseamnă:

Construirea unei comunități active, sănătoase și sustenabile;

Dezvoltarea de programe sociale și educaționale;

Promovarea unor valori autentice și a unor modele de bună practică, menținerea conduitei profesionale și recrutarea de oameni care aduc un plus de valoare comunității.

Responsabilitate Sociala

La AGRICOLA punem mereu accentul pe siguranță și sănătate. Descoperă proiectele noastre pentru o lume mai bună!

Vezi detalii

Contact

Ai întrebări? Ne poți contacta prin formularul din secțiunea de mai jos.

Vezi detalii

De Unde Cumpar?

Interesat de produsele AGRICOLA? Află în ce magazine ne găsești.

Vezi locatiile


x