Neam de gospodari


Ca niște buni gospodari, ne asigurăm că ai parte de cele mai proaspete produse din carne. De aceea, suntem implicați în toate procesele care duc spre excelență.


De peste jumătate de secol. producem cele mai proaspete cărnuri, cele mai diversificate preparate din carne, semipreparate şi ouă din România.Fă cunoștință cu noi


Suntem aici pentru a-ți reda din prospețimea produselor de gospodărie, chiar la tine acasă.

Zi de zi, îți oferim carne de pasăre, salamuri crud-uscate şi preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals, ouă şi praf de ouă la cele mai ridicate standarde de siguranţă.


Pentru noi, prospețimea este pe primul loc. De aceea urmărim îndeaproape fiecare etapă a lanţului de producţie – de la animalele și păsările crescute în siguranţă, cu simţ de răspundere și hrănite cu nutrețuri atent alese, până la alegerea ingredientelor de soi pentru preparatele noastre.


Ghidați de ambiția de a aduce pe mesele românilor mâncăruri la cele mai înalte standarde, am reunit tradiția și valorile moștenite cu o tehnologie modernă, în care am investit continuu. Asta ne-a adus, de-a lungul timpului, să fim recunoscuți și certificați la nivel european pentru calitatea produselor și excelența serviciilor livrate.
MISIUNE


Misiunea noastră este să ne ridicăm, prin ceea ce facem zi de zi, la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.


Produsele AGRICOLA şi serviciile ataşate acestora sunt etalonul bunăstării oamenilor prin calitatea, diversitatea și creativitatea cu care le asigurăm adevărate «mese de poveste».VIZIUNE


AGRICOLA își propune să fie cel mai puternic brand din industria cărnii, unul dintre cei mai importanți jucători din agribusiness-ul românesc.


Obiectivele noastre sunt:VALORILE NOASTREREPUTAȚIA


Suntem păstrătorii devotați ai unei afaceri sănătoase, gândită și dezvoltată pe termen lung.


Respectăm tradiția și valorile transmise nouă de predecesori.


Îi tratăm pe angajați, acționari și parteneri cu respect și onestitate. Ne respectăm promisiunile. Construim tradiție și expertiză pentru generațiile viitoare.


SPIRITUL DE FAMILIE


Consumatorii, partenerii și angajații sunt familia noastră, o familie deschisă diversității de produse, servicii și chiar diversităţii de opinie.


Știm să ascultăm, acceptăm greșelile, ne concentrăm pe muncă, ne sprijinim unii pe alții în efortul de a realiza binele companiei și al comunității în care trăim.


Suntem o familie: de gospodari.


CURAJUL DE A INOVA


Lumea se schimbă și noi ne schimbăm odată cu ea.


Învățăm, inspirăm, inovăm, ne adaptăm.


Stimulăm creativitatea oamenilor noștri, îi ajutăm și îi motivăm să învețe continuu.


PASIUNEA PENTRU LUCRUL BINE FĂCUT


Ne construim viitorul în fiecare zi.


Punem pasiune în ceea ce facem, suntem adepții lucrului bine făcut și afirmăm asta cu modestie și simplitate.

Declarația Președintelui


Declarație de etică - anticorupție

Istoric companie

Povestea AGRICOLA a început acum mai bine de 60 ani, când am vrut să aducem prospețimea în casele Românilor.

Infiintare Avicola 1957 AVICOLA și-a început activitatea ca societate independentă. Deschidere Salbac 1976 Se înființează întreprinderea de industrializare a cărnii de porc precursoare a societății care astăzise numește SALBAC. Agricola International 1992 Înființarea societății romano-germane Agricola Internațional SA Bacău. Achizitionare 2008 Se achiziționează societatea Avicola Lumina SA Constanța. Modernizare AbatorPasari 2022 AGRICOLA continuă să își mărească portofoliul de produse, iar acest lucru avea nevoie de mai mult spațiu și de aparatură modernă. Rebranding Unificare intreg portofoliu de produse sub aceeasi imagine unitara si lansarea campaniei Cine mănâncă împreună, rămâne împreună. 2019 Lansare Brand Agricola 2003 Agricola reunește toate produsele sale într-un singur brand. Rebranding Agricola 2012 Lansare brand corporateAgricola Neam de Gospodari Deschidere Salbac 1976 Se înființează întreprinderea de industrializare a carnii de porcprecursoare a societățiicare astăzi se numește SALBAC. Agricola International 1992 Înființarea societății romano-germane Agricola Internațional SA Bacău. Lansare Brand Agricola 2003 Agricola reunește toate produsele sale într-un singur brand. Achizitionare Lansare brand corporate Agricola Neam de Gospodari. 2008 Rebranding Agricola Lansare brand corporate Agricola Neam de Gospodari. 2012 Rebranding 2019 Unificare intreg portofoliu de produse sub aceeasi imagine unitara si lansarea campaniei Cine mananca impreuna, ramane Modernizare AbatorPasari 2022 AGRICOLA continuă să își mărească portofoliul de produse, iar acest lucru avea nevoie de mai mult spațiu și de aparatură modernă Infiintare Avicola AVICOLA și-a început activitatea ca societate independentă. 1957
x