Neam de gospodari


Ca niște buni gospodari, ne asigurăm că ai parte de cele mai proaspete produse din carne. De aceea, suntem implicați în toate procesele care duc spre excelență.


De peste jumătate de secol. producem cele mai proaspete cărnuri, cele mai diversificate preparate din carne, semipreparate şi ouă din România.Fă cunoștință cu noi


Suntem aici pentru a-ți reda din prospețimea produselor de gospodărie, chiar la tine acasă.

Zi de zi, îți oferim carne de pasăre, salamuri crud-uscate şi preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals, ouă şi praf de ouă la cele mai ridicate standarde de siguranţă.


Pentru noi, prospețimea este pe primul loc. De aceea urmărim îndeaproape fiecare etapă a lanţului de producţie – de la animalele și păsările crescute în siguranţă, cu simţ de răspundere și hrănite cu nutrețuri atent alese, până la alegerea ingredientelor de soi pentru preparatele noastre.


Ghidați de ambiția de a aduce pe mesele românilor mâncăruri la cele mai înalte standarde, am reunit tradiția și valorile moștenite cu o tehnologie modernă, în care am investit continuu. Asta ne-a adus, de-a lungul timpului, să fim recunoscuți și certificați la nivel european pentru calitatea produselor și excelența serviciilor livrate.

Istoric companie

Povestea AGRICOLA a început acum mai bine de 60 ani, când am vrut să aducem prospețimea în casele Românilor.

Infiintare Avicola 1957 AVICOLA și-a început activitatea ca societate independentă. Deschidere Salbac 1976 Se înființează întreprinderea de industrializare a cărnii de porc precursoare a societății care astăzise numește SALBAC. Agricola International 1992 Înființarea societății romano-germane Agricola Internațional SA Bacău. Achizitionare 2008 Se achiziționează societatea Avicola Lumina SA Constanța. Modernizare AbatorPasari 2022 AGRICOLA continuă să își mărească portofoliul de produse, iar acest lucru avea nevoie de mai mult spațiu și de aparatură modernă. Rebranding Unificare intreg portofoliu de produse sub aceeasi imagine unitara si lansarea campaniei Cine mănâncă împreună, rămâne împreună. 2019 Lansare Brand Agricola 2003 Agricola reunește toate produsele sale într-un singur brand. Rebranding Agricola 2012 Lansare brand corporateAgricola Neam de Gospodari Deschidere Salbac 1976 Se înființează întreprinderea de industrializare a carnii de porcprecursoare a societățiicare astăzi se numește SALBAC. Agricola International 1992 Înființarea societății romano-germane Agricola Internațional SA Bacău. Lansare Brand Agricola 2003 Agricola reunește toate produsele sale într-un singur brand. Achizitionare Lansare brand corporate Agricola Neam de Gospodari. 2008 Rebranding Agricola Lansare brand corporate Agricola Neam de Gospodari. 2012 Rebranding 2019 Unificare intreg portofoliu de produse sub aceeasi imagine unitara si lansarea campaniei Cine mananca impreuna, ramane Modernizare AbatorPasari 2022 AGRICOLA continuă să își mărească portofoliul de produse, iar acest lucru avea nevoie de mai mult spațiu și de aparatură modernă Infiintare Avicola AVICOLA și-a început activitatea ca societate independentă. 1957
x