Prioritizăm oamenii și creșterea calității vieții


Domeniul cu care suntem familiari constituie și calea optimă prin care ne putem aduce contribuția în ce privește creșterea calității vieții, pentru că viitorul cât și prosperitatea au drept componentă esențială hrana și modul în care alegem să ne alimentăm.


Acționăm sustenabil prin faptul că ne îmbunătățim constant activitatea, pentru ca oamenii să aibă acces la produse alimentare la cea mai înaltă calitate.


Evident, ne propunem să fim un partener pe termen lung: oamenii și bunăstarea lor sunt în miezul fiecărui demers al nostru, clădit prin dragoste de muncă, inovație și asumarea răspunderii în tot ceea ce facem.


Oferim cu prioritate angajaților noștri un mediu sănătos de muncă, garantăm siguranța alimentară și, nu în ultimul rând, protejăm resursele naturale prin conservarea apei, a energiei și asigurarea bunăstării animalelor.


Alături de cei peste 2.700 de angajați, explorăm constant noi modalități de a deveni mai buni prin dezvoltarea proceselor, tehnologiilor și procedurilor interne de care dispunem.


VEZI MAI MULTE

VEZI MAI MULTE

VEZI MAI MULTE

VEZI MAI MULTE

VEZI MAI MULTEAsociația “Agricola Neam de Gospodari”Asociatia "Agricola Neam de Gospodari" dezvolta si sustine activ proiecte educationale de nutritie si sanatate alimentara, alaturi de proiecte culturale, sportive si sociale la nivel local si national. Isi propune sa promoveze oameni si valori autentice sa creasca comunicati sanatoase si auto-sustenabile.”


Mesele în familie sunt cele care ne aduc mai aproape unii de alții. De aceea, ne dorim să te ajutăm să-ți îmbunătățești calitatea vieții prin dezvoltarea de proiecte de educație și alimentație sănătoasă.


Rolul asociației este de a se implica activ atât în viața și activitățile comunităților locale, cât și a celor naționale. Asta înseamnă:

x