Fel principal
Ingrediente:
➔250 g faina integrala
➔100 g unt gras
➔1 ou
➔Pudra de vanilie-vanilina
➔60 g ciocolata amaruie fara zahar, min 70% cacao
➔1 lingura miere
Mod de preparare
Pregătesc aluatul de biscuiți aidoma unui aluat fraged. Untul foarte rece l-am congelat în prealabil; îl dau pe răzătoarea mare și îl mixez cu ajutorul unui tel, cu oul și mierea. Adaug făină, ciocolată tăiată grosier și pudră de vanilie. Omogenizez cu vârful degetelor, după care las aluatul 15 minute la frigider să se întărească. Întind coca pe masă, presărată cu puțină făină, după care decupez biscuiţi cu diferite forme, pe care îi coc 12 min la 180 °C.
Reteta face parte din Ghidul de alimentatie sanatoasa pentru copii a Asociatiei ,,Agricola Neam de Gospodari''
Citeste mai mult