Ouă scoțiene vegane

Mic dejun

Imagine reteta:


Ingrediente:

4 ouă
20 gr. Edamame
50 gr. Cașcaval gouda
1 linguriță ulei de susan
3 lingurițe coriandru proaspăt (tăiat mărunt)
Zeama de la jumătate de lămâie
Sare
Piper
5 linguri de susan prăjit
30 ml ulei de măsline

Preparare si gatire


Pregatire
30 minute

Gatire
15 minute

Timp total
45 minute

Portii
3 - 4 portii

Grad dificultate
dificil


Mod de preparare:

Puneți într-o oală medie 4 ouă la fiert. Într-un blender sau robot de bucătărie puneți păstăile edamame, cașcavalul Gouda, uleiul de susan, coriandrul, zeama de lămâie, sarea, piperul, uleiul de măsline și amestecați până compoziția va deveni o pastă. Împărțiți în patru părți egale pasta de edamame obținută. Întindeți fiecare parte pe câte o folie alimentară. După ce ouăle au fiert, le curățați-le de coajă și așezați-le pe pasta de edamame. Începeți să formați o sferă în jurul oului cu ajutorul foliei alimentare, după care închideți bine folia. Puneți la foc o oală cu apă pentru a găti sferele la abur circa 7 - 9 min. După gătire, îndepărtați folia și tapetați ouăle cu susanul prăjit.

Tags

Fresh

Fii la curent cu noutățile Agricola

Alte Rețete asociate cu Ouă scoțiene vegane

x