Mic dejun
➔4 ouă
➔20 gr. Edamame
➔50 gr. Cașcaval gouda
➔1 linguriță ulei de susan
➔3 lingurițe coriandru proaspăt (tăiat mărunt)
➔Zeama de la jumătate de lămâie
➔Sare
➔Piper
➔5 linguri de susan prăjit
➔30 ml ulei de măsline
Puneți într-o oală medie 4 ouă la fiert. Într-un blender sau robot de bucătărie puneți păstăile edamame, cașcavalul Gouda, uleiul de susan, coriandrul, zeama de lămâie, sarea, piperul, uleiul de măsline și amestecați până compoziția va deveni o pastă. Împărțiți în patru părți egale pasta de edamame obținută. Întindeți fiecare parte pe câte o folie alimentară. După ce ouăle au fiert, le curățați-le de coajă și așezați-le pe pasta de edamame. Începeți să formați o sferă în jurul oului cu ajutorul foliei alimentare, după care închideți bine folia. Puneți la foc o oală cu apă pentru a găti sferele la abur circa 7 - 9 min. După gătire, îndepărtați folia și tapetați ouăle cu susanul prăjit.
Fresh
Reteta face parte din Ghidul de alimentatie sanatoasa pentru copii a Asociatiei ,,Agricola Neam de Gospodari''
Citeste mai mult