Tartine mix cu salam chorizo & salam de sibiu cu vinars

Breakfast

Imagine reteta:


Ingrediente:

➔100 gr. salam de chorizo
➔100 gr. salam de Sibiu cu vinars 300 gr. cremă de brânză
70 gr. cremă fistic 10 gr. boia afumată 40 gr. icre negre
➔10 gr. sare
5 gr. piper alb 1 mango
➔1 pachet pâine crocantă integrală 1 pâine toast

Preparare si gatire


Pregatire
25 minute

Gatire

Timp total
25 minute

Portii

Grad dificultate
usor


Mod de preparare:

Tartine cu salam chorizo

Într-un bol se amestecă 150 gr. cremă de brânză cu crema de fistic. Se transferă crema obținută într-un sac de patiserie și se lasă la rece.

Pe masa de lucru se pregătesc 10 bucăți de pâine crocantă integrală care se ornează cu crema obținută și se adaugă două felii de salam chorizo pe fiecare tartină. Se adaugă cubulețe de mango

Tartine cu salam de Sibiu cu Vinars

Se încălzește cuptorul la 180 de grade.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se așează feliile de salam, acestea se acoperă cu o hârtie de copt peste care se va așeza o tavă (feliile de salam vor rămâne presate). Se dau la cuptor pentru 10 minute. Se scoate tava din cuptor și cipsurile de salam se lasă la răcit.

Într-un bol se amestecă 150 gr. cremă de brânză cu boia afumată până la omogenizare. Se transferă crema obținută într-un sac de patiserie și se lasă la rece. Pe masa de lucru se pregătesc 10 felii de pâine toast care se taie cu inelul de 4 cm. Se așează într-o tavă și se dau la cuptor pentru 5 minute la 180 grade. Se montează crema de brânză pe tartină și se adaugă cipsurile de salam. Se ornează cu icre negre.

Tags

Fii la curent cu noutățile Agricola

Alte Rețete asociate cu Tartine mix cu salam chorizo & salam de sibiu cu vinars

x