Tagliatelle cu șuncă și ciuperci

Piept de pui

Imagine reteta:
Reteta face parte din Ghidul de alimentatie sanatoasa pentru copii a Asociatiei ,,Agricola Neam de Gospodari''

Ingrediente

500 gr Tagliatelle

100 gr ciuperci proaspete

200 gr șuncă presată

30 gr ceapă verde

100 ml smântână lichidă, 35% grăsime

50 gr parmezan ras

sau brânză pentru paste

sare

Preparare si gatire


Pregatire
00:30

Gatire
00:30

Timp total
01:00

Portii

Grad dificultate
mediu

Mod de preparare

1. În timp ce pastele fierb, rumenim ceapa verde tăiată brunoise în puțin ulei de măsline și adăugăm ciupercile tăiate felii și șunca tăiată cuburi.

2. Adăugăm smântâna și asezonăm. În sosul astfel pregătit adăugăm pastele fierte în prealabil și le mai gătim în sos încă 2 minute.

3. La final adăugăm parmezanul ras.

Mai multe retete gasesti aici.

Tips and tricks

Aluatul pentru tagliatelle se poate pregăti și în casă, din: 600 gr făină de grâu dur, 7 ouă mari și un praf de sare, pentru 1 kg de paste.

Tags

Fii la curent cu noutățile Agricola

Alte Rețete asociate cu Tagliatelle cu șuncă și ciuperci

x