Piept de pui
➔ 500 gr Tagliatelle
➔ 100 gr ciuperci proaspete
➔ 200 gr șuncă presată
➔ 30 gr ceapă verde
➔ 100 ml smântână lichidă, 35% grăsime
➔ 50 gr parmezan ras
➔ sau brânză pentru paste
➔ sare
1. În timp ce pastele fierb, rumenim ceapa verde tăiată brunoise în puțin ulei de măsline și adăugăm ciupercile tăiate felii și șunca tăiată cuburi.
2. Adăugăm smântâna și asezonăm. În sosul astfel pregătit adăugăm pastele fierte în prealabil și le mai gătim în sos încă 2 minute.
3. La final adăugăm parmezanul ras.
Mai multe retete gasesti aici.Aluatul pentru tagliatelle se poate pregăti și în casă, din: 600 gr făină de grâu dur, 7 ouă mari și un praf de sare, pentru 1 kg de paste.
Reteta face parte din Ghidul de alimentatie sanatoasa pentru copii a Asociatiei ,,Agricola Neam de Gospodari''
Citeste mai mult