Pui crescut lent

Pentru că ne dorim să-ți oferim produse de cea mai înaltă calitate, am dezvoltat tratamente alternative de îngrijire a puilor din rase de gaini cu crestere lenta : fara tratament cu antibiotice!

Puii noștri sunt crescuți la sol, în fermele proprii și hrăniți doar cu furaje vegetale, din care 70% porumb. Tocmai din acest motiv, puiul are culoarea gălbuie, exact ca puii crescuți lent în gospodăriile bunicilor. În plus, fiind o rasă robustă, hibrid, atent selecționată, sunt mai puțini expuși afecțiunilor de orice fel.

Calitatea puilor este apreciată de toți membrii familiei, de la mic la mare și reprezinta alegerea pofticioșilor pentru mese gustoase, împreună.

„Cel mai calificat juriu din lume”, după cum îl numeşte Institutul de Testare a Calității Gustului de la Bruxelles (ITQI), a acordat în 2014, 2016, 2018, 2020 și 2023 Puiului Fericit AGRICOLA 2 stele de aur și calificativul "gust remarcabil", precum și dreptul de a purta pe etichetă marca ITQI vreme de 3 ani. Însă nu doar Puiul Fericit a primit această distincție, ci și Cocoșelul de Pădure, în 2019, 2020 și 2023.

În 2019, 2020 și 2023 la Monde Selection, atât Puiul Fericit cât și Cocoșelul de Pădure au primit medalie de aur.

Imagine cover video: Pui crescut lent

Cu Agricola, te bucuri de produse de cea mai înaltă calitate.

Vezi produsele

Pulpe de pui Agricola la cuptor

Timp gatire:00:30 Dificultate:mediu
Vezi reteta


Pui crescut lent

Incarca mai multe produse

Rețete cu pui

Poftă de ceva bun? În secțiunea de rețete ai inspirație pentru mese gustoase și simple, explicate pas cu pas ca să ai rezultatele unui bucătar chef!

Vezi toate retetele

Responsabilitate Sociala

La AGRICOLA punem mereu accentul pe siguranță și sănătate. Descoperă proiectele noastre pentru o lume mai bună!

Vezi detalii

Contact

Ai întrebări? Ne poți contacta prin formularul din secțiunea de mai jos.

Vezi detalii

De Unde Cumpar?

Interesat de produsele AGRICOLA? Află în ce magazine ne găsești.

Vezi locatiile
x